Wie is Sophia Fotografie

Ik ben Tamara

Tamara is 30 jaar en woont samen met mijn man Vincent en onze dochters Emily en Sophia in Wijchen

Fotograferen is iets wat mijn aandacht altijd al getrokken heeft, het begon met “model” zijn voor de camera maar sinds 3 jaar ben ik vooral bezig achter de camera. Vincent is al ruim 12 jaar fotograaf. Tamara begon met het fotograferen van modellen. ze ging vaak met haar man mee die ook professioneel fotograaf is. Nadat zei meerder malen met haar man mee was geweest naar meerdere fotoshoots, besloot ze dit voort te willen zetten en heb ik mensen die dicht bij mij staan gevraagd of ze “model” wilden staan. Met succes!

Onze jongste dochter is Sophia. Dat leek me een leuke naam voor het bedrijf.

Omdat we het heel belangrijk vinden dat u tevreden bent, laten we u regelmatig meekijken met de door ons gemaakte foto’s. U kunt daarbij zelf meebeslissen in de selectie van de door onze gemaakte en daarna af te leveren foto’s. Het voordeel van het meebeslissen over de selectie is dat u kunt kiezen voor de foto’s waarvan u vindt dat u (of bijvoorbeeld uw kind) op deze foto staat zoals u bent (of zoals uw kind is). Hierdoor heeft u altijd de foto aan de muur die u mooi vindt.

Hoe leuk is het als je een foto maakt van iemand en die gene is super blij met het eindresultaat. Dit bevalt mij steeds meer en hier heb ik al veel over geleerd.

tamara, sophiafotografie,