Project omschrijving

Portret

JIJ op je Mooist !

Net iets anders dan onze standaard studio fotoshoot….

Wil je ook graag een keer een mooi portret van jezelf of van je kinderen laten maken? Dan is een portret fotoshoot in de studio een goed idee!

In de studio gaan we met licht mooie sferen creëren. Bijvoorbeeld het licht dat de oude meesters gebruikten, maar ook foto’s maken met een frisse witte achtergrond of silhouet foto’s zijn mogelijk.

Tamara van der Linden • PHOTOGRAPHER

Reserveer hier

 

Een fotoshoot bij Sophia Fotografie gaat er heel ontspannen aan toe. Ook in de studio! Omdat studiofotografie vaak meer geposeerd is, is het fijn als de sfeer ongedwongen is en dat je je op je gemak voelt.

Ik zorg vooraf aan de shoot dat we nog even wat drinken met iets lekkers erbij en even kletsen. Over de wensen voor de fotoshoot en misschien heb je wel eigen ideeën! Die zijn altijd welkom! Natuurlijk heb ik zelf al een beeld in mijn hoofd van welke foto’s ik wil maken en welke belichting ik graag wil gebruiken. Maar omdat ik altijd ruim de tijd neem voor de fotoshoot is er genoeg tijd om de eigen ideeën ook uit voeren. Meerdere sets kleding meenemen is altijd een goed idee! Dan kunnen we ter plekke kijken welke kleding bij de sfeer past en waar je je lekker in voelt.

De belichting doen we vaak met een grote softbox als hoofdlicht en een 2e flitser die achter op het model schijnt (haarlicht). Op deze manier komt het model mooi los van de achtergrond. Met de grote softbox kunnen we verschillende belichtingen maken, afhankelijk van waar we de softbox plaatsen en onder welke hoek het licht op het model valt. Kortom, er is veel mogelijk!

Ik ben zelf gek op een donkere achtergrond, zoals je aan de foto’s hieronder al kunt zien.

Prijs: 75 euro

Inclusief:

+/- 1 uur fotografie
keuze uit exclusieve props voor de fotoreportage
We maken ongeveer 85 foto’s gemiddeld.
Inclusief 5 digitale bewerkte foto’s in hoge resolutie bij de prijs inbegrepen
Upgrade visagist mogelijk tegen een meerprijs van € 45 euro.
Prijs is voor max 2 persoon, elk extra persoon 8,50
Meerdere achtergronden mogelijk. Vele soorten kleuren aanwezig.
Elke extra foto digitaal kost 10,50 en bij meerdere afname gelden kortingen.

VOEG EEN MAAN, WOLF, MIST, WATER OF ANDERE OBJECTEN TOE AAN EEN FOTO.

Deze extra optie kost 23,50 per foto. Zie hieronder voor enkele voorbeelden.

Neem contact op