Project omschrijving

Newborn

Met een newborn fotoshoot leg je het begin vast van een levenslang liefdesverhaal: de liefde tussen jou en je pasgeboren kindje.

Ik kan mijn eerste babyshoot nog heel goed herinneren. Zo’n fijn en teer minimensje, ik vond het best lastig om daar mooie foto’s van te maken.
Gelukkig stond er een ervaren collega naast me om te helpen. Maar snel had ik dit onder de knie met ook de benodigde opleidingen gevolgd te hebben.

Babies & kids zijn niet altijd makkelijk te fotograferen. Daarom wilde ik juist die shoots goed onder de knie krijgen. En vandaag zijn het de shoots waar ik het meeste voor geboekt wordt! Ik heb voldoende achtergrondjes, kussentjes en kleedjes om een mooie serie te maken. Daarnaast is het natuurlijk ook altijd mogelijk om foto’s te maken met jullie als ouders, of met grote broer/zus.

De mooiste newborn foto’s worden gemaakt tussen 5 tot 15 dagen na de geboorte. Dit omdat de baby dan veel slaapt en in diverse houdingen kan worden gelegd. De fotosessie bij een Newborn neemt ongeveer 2/3 uur in beslag, dit omdat tussendoor de kleine wordt gevoed, verschoond, en in slaap wordt gewiegd. We gaan geheel op het ritme van jullie kindje af. Wil je graag een foto’s van jouw pasgeboren baby? Laat me dan weten wanneer je bent uitgerekend, dan zorg ik dat ik tijd voor je vrijhoud in mijn agenda. Voor newborn fotoshoots heb ik een beperkt aantal plekjes.

Tamara van der Linden • PHOTOGRAPHER

RESERVEER

Werkwijze

De fotoreportage

Als eerste zullen we bespreken wat uw wensen zijn. Vervolgens wordt u verwelkomt in de fotostudio. De fotostudio is al goed voorverwarmd voor de newbornfotoshoot. Het is erg belangrijk dat het in de fotostudio een tropische temperatuur is. Dit omdat de meeste newbornfoto’s van uw kindje zonder kleding worden gemaakt. Het gaat hierbij enkel om het naturel-effect van de huid van de baby wat mooi uitkomt op de foto.

U wordt in de fotostudio verwacht samen met uw partner. Mocht u die niet hebben adviseren wij wel om ipv uw partner een vriend/vriendin mee te nemen. Diegene kan mij namelijk assisteren tijdens de fotoreportage dit allemaal ivm newborn safety posing. Bij Newborn fotografie is het erg leuk om met accessoires te werken. Zo hebben wij een keuze uit verschillende achtergronden, gebreide mutsjes en setjes, rieten manden, schalen, antieke kistjes, de accessoires zijn in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar. In de studio kunnen jullie vooraf jullie voorkeur aangeven.

Veiligheid staat voorop! De fotograaf heeft diverse newborn workshops en trainingen gevolgd.

Alle newborn poses worden veilig uitgevoerd en we gaan geheel af naar het ritme van jullie kindje.

Het is ook mogelijk de fotosessie bij u thuis uit te voeren, ik neem dan gewoon mijn spullen mee.
Met een videogesprek kunt u vooraf uw props en achtergronden kiezen.

Tamara van der Linden • PHOTOGRAPHER

fotostudio

Prijs: 135 euro

Inclusief:
+/- 2/3 uur fotografie
Digitale foto gallerij met ruime selectie bewerkte foto’s waaruit je kan kiezen
Ruime keuze uit exclusieve props voor de fotoreportage
We maken ongeveer 125 foto’s gemiddeld.
Inclusief 10 digitale bewerkte foto’s in hoge resolutie bij de prijs inbegrepen
Newborn fotoshoot buiten heeft een maximale duur van 1 uur.
Buiten Wijchen meerprijs.
Toeslag foto’s met het gezin van de newborn+broertjes/zusjes 20 euro extra
Extra digitale foto kost 9,50. bij meer dan 10+ afname krijgt u 15% korting.

Tamara van der Linden • PHOTOGRAPHER

15% korting

Als u een newborn shoot boekt in de maand September

Neem contact op