Project omschrijving

Modellen

Ja, ik wil een echt model worden

Voor een begin of uitbreiding van je portfolio heb je goede professionele foto’s nodig. Door de ervaring met nationale en internationale modellenbureaus weten wij, wat zij voor soort foto’s vragen en welke visagie er bij een portfoliofotoshoot hoort. Er wordt in een ontspannen sfeer foto’s gemaakt die helemaal laten zien wie jij bent. Jouw portfolio is tenslotte je visitekaartje en dat moet de klanten nieuwsgierig naar je maken. Een investering in een goede portfolioshoot vergroot jouw kansen op nieuwe opdrachten! Castingbureaus en modellenbureaus hebben altijd nieuw talent nodig voor opdrachten. Als je er aan denkt om je in te schrijven bij een bureau, dan heb je professionele foto’s nodig voor in je portfolio.

Boek daarom een model portfolio fotoshoot bij een professionele fotograaf. Het maakt niet uit of je fotomodel of artiest wilt worden.

Tamara van der Linden • PHOTOGRAPHER

Reserveer hier

Kwaliteit bovenaan

We leveren uitsluitend kwaliteit. Iedere foto wordt daarom met de grootste zorg geschoten.

Zo wordt het licht optimaal afgesteld en krijg je duidelijke aanwijzingen voor een flatterende pose.

Die inspanning, dat zie je terug in het resultaat.

Voor de inschrijving heb je meestal een stuk of 5 foto’s nodig waar je op diverse manieren poseert zodat een toekomstige opdrachtgever een zo’n goed mogelijk beeld van je krijgt. Bij voorkeur draag je ook meerdere soorten kleding om meer variatie te krijgen. Onze voorkeur zou uit gaan naar 10 verschillende foto’s om een mooi totaalbeeld te krijgen.

Later kun je je portfolio aanvullen met foto’s uit de praktijk, als je opdrachten heb gehad. Ook wanneer je een nieuwe haarkleur of kapsel kiest, heb je eigenlijk nieuwe foto’s nodig om je portfolio actueel te houden.

Modellenscouts en opdrachtgevers kijken tegenwoordig steeds vaker naar je foto’s op Instagram. Maak dus een openbaar account speciaal voor je modellencarrière en zorg er voor dat je foto’s professioneel overkomen en ook opvallen.

Visagie & Hairstyling

Wil je de fotosessie volledig in stijl doen, dan schakelen we onze visagist en hairstylist in. Je betaald hiervoor slechts € 50,- euro extra.

WAT KOST EEN MODELLEN FOTOSHOOT?

De modellen fotoshoot is er vanaf € 90,- euro
(Eventueel bespreekbaar op TFP basis)

Optioneel bij te boeken:
Visagie + haarstyling.
In overleg kan ook een buiten locatie worden afgesproken,

WAT ONTVANGEN JE

Minimaal 5 foto’s in hoge resolutie digitaal (mogen jullie kiezen uit een grotere selectie via een online gallery)
meer foto’s zijn mogelijk voor €8,50 per extra foto
handige tips & adviezen vooraf om je voor te bereiden

Neem contact op