Project omschrijving

Kerstshoot

**VANAF OKTOBER 2022 MEER INFORMATIE**


Elk jaar organiseren wij in de studio mini kerst fotoshoots. Een gezellige korte fotoshoot voor alle leeftijden, prachtig gestyled met een kerst-tintje!
Hoe leuk is het om foto’s van jullie te gebruiken voor de kerstkaartjes, als digitale kerstgroet of als kadootje voor bijvoorbeeld opa en oma!

Mini kerstshoot! Wat is dat precies?
Het woord zegt het al mini, dus klein! We gaan 30 minuten foto’s maken in het decor wat dan al klaar staat. Een mini shoot geeft dus geen tijd om meerdere malen om te kleden of van decor te wisselen maar wel genoeg mogelijkheden om tegen een aantrekkelijk tarief een aantal toffe foto’s te maken. Ik reserveer een tijdstip voor jullie dus zorg dat je op tijd bent! Er is weinig ruimte voor uitloop.

De kerstshoot is voor 5 personen maximaal uit een gezin. Meerdere personen is mogelijk, hiervoor betaal je een meerprijs !

Reserveer hier je kerstshoot

De fotosessie word georganiseerd in de fotostudio in Wijchen. Tijdens de kerstshoot is iedereen welkom: Gezinnen (let op: maximaal een gezin per fotosessie)
zwangeren, stelletjes voor een liefdevolle foto samen, kindjes alleen, baby’tjes maar als je graag een mooie foto van jezelf zou willen ben je ook meer dan welkom.
Het decor bestaat uit drie verschillende opstellingen.

Kledingtips!

De allerbelangrijkste tip vind ik altijd trek iets aan waarin jullie je prettig voelen en wat bij je past!

Wat betreft de verschillende thema’s geven we hieronder de volgende tips.

Neem contact op