Project omschrijving

Dieren

Omdat jouw huisdier meer is dan alleen een huisgenootje.

Iedereen is gek op dieren. Wij als fotografen net zo! Schattige puppies, eigenzinnige katjes, een trouwe hond, wat je huisdier ook is… wij weten dat je met heel je hart van jouw maatje houdt. Daarom maken we de meest prachtige foto’s van jouw dieren, zodat je ze nooit zult vergeten.

Tamara van der Linden • PHOTOGRAPHER

Reserveer hier

 

BRENG UW HUISDIER PRACHTIG IN BEELD

Uw huisdier heeft een speciaal plekje in uw hart en maakt een belangrijk deel uit van uw leven. De hechte band die u met een dier kunt hebben is bijzonder en prachtig en kan schitterend op foto vastgelegd worden. Het (huis)dier staat centraal bij de fotoshoot, een onderwerp dat op vele creatieve manieren ingevuld kan worden door de professionele dierenfotograaf. Ga bijvoorbeeld samen met uw huisdier op de foto of kies voor een shoot in een bepaald thema, zoals bos, strand of boerderij. Wellicht denkt u bij fotografie van dieren alleen aan huisdieren of boerderijdieren, maar het is ook mogelijk om een foto te laten maken van bijvoorbeeld mooie insecten, vlinders of wilde vogels.

DE MOOISTE PLAATJES VAN UW HUISDIER

Wij zorgen ervoor dat uw huisdier creatief en professioneel wordt vastgelegd. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw kat of hond op de foto te laten zetten met zijn of haar favoriete speeltje of in zijn of haar favoriete omgeving. Uw wensen staan centraal tijdens de dierenfotografie fotoshoot. Samen met de fotograaf bepaald u het eindresultaat, door bijvoorbeeld te kiezen voor zwart wit foto’s of juist kleurrijke foto’s.

Dieren hebben een eigen persoonlijkheid en reageren anders. Zo kan een serieus shot een grotere uitdaging zijn bij het ene dier dan het andere. Voor een fotoreportage maken wij graag eerst rustig kennis met uw huisdier, zodat deze gewend raakt aan de apparatuur en persoon. De locatie van de fotoshoot hangt af van uw wensen maar ook het dier dat u gefotografeerd wilt hebben. Zo worden grote dieren, zoals bijvoorbeeld uw paard, vaker op locatie of in de natuur gefotografeerd. Kleinere huisdieren zoals een hond, kat, vogel of knaagdier kunnen ook in de studio op de gevoelige plaat vastgelegd worden. De dierenfoto’s worden het mooist op een plek waar uw dier zich helemaal op het gemak voelt, zoals bijvoorbeeld de achtertuin.

Prijs: 59 euro (Studio)

Inclusief:

+/- 1 uur fotografie
Digitale foto gallerij met ruime selectie bewerkte foto’s waaruit je kan kiezen
keuze uit exclusieve props voor de fotoreportage
We maken ongeveer 85 foto’s gemiddeld.
8 digitale bewerkte foto’s in hoge resolutie bij de prijs inbegrepen
Toeslag foto’s met het gezin/broertjes/zusjes 20 euro extra
Elke extra foto digitaal kost 10,50 en bij meerdere afname gelden kortingen.

Prijs: 99 euro (Outdoor)

Inclusief:

+/- 1,5 uur fotografie
Digitale foto gallerij met ruime selectie bewerkte foto’s waaruit je kan kiezen
Mooie Unieke locatie’s
Paarden fotografie mogelijk op locatie (regionaal)
We maken ongeveer 125 foto’s gemiddeld.
8 digitale bewerkte foto’s in hoge resolutie bij de prijs inbegrepen
Elke extra foto digitaal kost 9,50 en bij meerdere afname gelden kortingen.

Neem contact op