Project omschrijving

Bruidsfotografie

Herinneringen maak je samen! This is your Love Story…

Onze fotoreportages kenmerken zich door ontspannen beelden. De spontane momenten op jullie bruiloft vastleggen en zo weinig mogelijk regisseren. Het is de bedoeling dat we foto’s krijgen die de dag weergeven precies zoals die was. Jullie mogen lekker vergeten dat wij er ook rondloop.

Je bruiloft zal emoties oproepen die je de rest van je leven niet meer zult vergeten. Die emoties willen wij vastleggen. wij willen niet zomaar een bruidsreportage maken, maar één die je bij het zien van de trouwfoto’s gelijk weer terugbrengt naar dat moment.

Uiteraard komen jullie op de trouwdag volop op de foto. Maar ook de gasten die jullie hebben uitgenodigd zijn heel erg belangrijk. Daarom maken we niet alleen veel foto’s van jullie, maar ook van alle andere genodigden zodat je iedereen goed terug kunt zien. Sophia Fotografie is tevens ook beschikbaar voor bruiloften in het buitenland. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Wat kunnen wij voor jullie betekenen ?

 • Heel flexibel en te boeken per uur.
 • Je krijgt de trouwfoto’s digitaal in groot formaat.
 • Geen maximum aantal trouwfoto’s.
 • Een snelle levering van de trouwfoto’s.
 • Een gratis kennismakingsgesprek.
 • Binnen enkele dagen een preview van de bruidsreportage.
 • Betaalbare trouwfotograaf.
 • Wij denken graag met jullie mee met de organisatie van jullie bruiloft.

Laat je verrassen door onderstaande foto’s. Scrol verder na beneden voor onze pakketten en overige informatie

Tamara van der Linden & Vincent van der Linden • PHOTOGRAPHER

Binnen één week de foto’s geleverd !!
Reserveer hier

Wat kost een trouwfotograaf

Prijzen:

1 uur fotografie: €139,-

2 uur fotografie: €258,-

3 uur fotografie: €377,-

4 uur fotografie: €496,-

5 uur fotografie: €575,-

6 uur fotografie: €744,-

7 uur fotografie: €853,-

8 uur fotografie: €982,-

Prijzen:

9 uur fotografie: €1091,-

10 uur fotografie: €1190,-

11 uur fotografie: €1359,-

12 uur fotografie: €1468,-

13 uur fotografie: €1587,-

14 uur fotografie: €1696,-

15 uur fotografie: €1856,-

16 uur fotografie: €2025,-

Wat jullie ervoor krijgen:

 • Onbeperkt aantal foto’s.
 • De foto’s nabewerkt, in groot bestandsformaat (JPEG), digitaal geleverd. Enkele in zwart/ wit en sepia. Ik verstuur ze naar jullie met wetransfer (een downloadlink met wachtwoord).
 • De vrijheid om met de foto’s te doen wat jullie willen. Dus zelf afdrukken en doorsturen naar vrienden en familie.
 • De foto’s ontvangen jullie binnen een week
 • Persoonlijk gesprek
 • Persoonlijk gesprek vlak voor jullie bruiloft.
 • Een of twee fotografen

Trouwvideo

Wil je levende beelden als onuitwisbare herinnering aan jullie mooiste dag? Misschien is een trouwvideo iets voor jullie. Steeds vaker kiezen aanstaande bruidsparen ervoor om hun bruiloft te vereeuwigen door een trouwvideo. Veel bruidsparen kiezen voor zowel trouwfoto’s als een trouwvideo. Dat trouwvideo’s enorm in opkomst zijn is niet vreemd, met een trouwvideo kun je geweldig de sfeer en emotie van jullie bruiloft vastleggen. voor de trouwvideo maken we graag een offerte voor u

Dronebeelden

Een drone is een klein vliegtuigje dat vanuit de lucht kan fotograferen en filmen (zonder geluid)
Door het gebruik van mijn drone kan ik jullie bruiloft nog mooier vastleggen, hoe gaaf is dat !

Met een drone kan je beelden maken die je zonder drone nooit te zien zouden zijn. Je hebt vanuit de lucht namelijk een heel ander perspectief. Hierdoor kunnen we spelen met vormen, lijnen en kleuren wat zorgt voor een aparte en unieke beelden. Natuurlijk gebruiken we de drone tijdens de fotoreportage, maar je kan ‘m voor elk moment van jullie bruiloft inzetten. Denk bijvoorbeeld aan de first look vanuit de lucht, de openingsdans of het feest. Er zijn talrijke mogelijkheden. Maar ook video is mogelijk. Een van de voordelen hiervan is dat je veel meer bereik hebt. Bijvoorbeeld wanneer jullie in de trouwauto onderweg zijn naar een nieuwe locatie. Een ander voorbeeld van een drone is dat hij zowel van laag als hoog kan filmen en het beeld zeer stabiel is. Ook de gasten kunnen van dichtbij gefilmd worden, zonder dat ze er iets van merken. Zo krijg je dus ook mensen op de film die last hebben van cameravrees.

Wij zijn gecertifieerd drone-piloot.

Waar dien je rekening mee te houden met een drone op jullie bruiloft

 • VEILIGHEID – een drone wordt vanaf de grond bestuurd, maar het is en blijft een onbemand luchtvaartuig. we hebben ervaring, houden ons aan de wet- en regelgeving en zijn daarnaast verzekerd
 • VERGUNNING – wanneer een drone-piloot betaald wordt voor zijn vliegkunsten met de drone, dan is een certificaat verplicht. Doordat we een brevet hebben, is het voor ons toegestaan om boven mensenmassa’s, wegen en gebouwen te vliegen.
 • WEER – met neerslag wordt er niet gevlogen met de drones. Dat wil niet zeggen dat er op een regenachtige dag de drone niet ingezet kan worden. Er zijn momenten dat het even niet regent of misschien biedt de binnen locatie wel mogelijkheden.
 • KOSTEN – een drone zorgt voor een extra kostenpost op jullie bruiloft, dit kan al gauw honderden euro’s zijn. Doordat ik zowel fotograaf als drone-piloot ben kan er in de kosten bespaard worden. Er kan en wordt niet op ieder moment gevlogen met de drone en dit biedt vele mogelijkheden.

Vraag tijdens het kennismakingsgesprek naar de mogelijkheden en prijzen.

After wedding shoot

Gewoon nóg een keer jullie trouwkleding aan en alles kan! Hoe leuk is dat!

 

Waarom een after wedding shoot? Nou, daar kunnen verschillende redenen voor zijn, bijvoorbeeld:

 • Omdat jullie op een mooie plek in het buitenland ook nog graag een shoot willen in trouwkleding.
 • Omdat het op jullie trouwdag veel meer rust geeft als je niet zo veel tijd hoeft te plannen voor de fotoshoot
 • Omdat jullie teleurgesteld zijn in de foto’s die de fotograaf die jullie gekozen hadden heeft gemaakt.
 • En wat zou het leuk zijn, om je kinderen nog eens te laten zien hoe mooi jullie deze dag waren.

Nog eens je trouwpak of jurk aan. Want zeg nou niet het is toch zonde als ze na 1 dag al in de kast hangen en er vervolgens 20 jaar niet naar omkijk.

En zo kan ik nog wel meer redenen verzinnen. Een bruidegom trekt zijn pak nog wel eens aan naar een ander feestje. Maar wanneer doe jij je bruidsjurk weer aan? Nooit… behalve tijdens een after wedding shoot! Het is heerlijk om hem weer aan te hebben en je weer even bruid te voelen. En jullie kunnen foto’s maken op een locatie (of meerdere locaties) die logistiek niet mogelijk was op jullie bruiloft!

O ja… en nog een voordeel: Het regent nooit tijdens een after wedding shoot! Dan plannen we namelijk gewoon een nieuwe datum!

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Vul dan even het contactformulier in, het lijkt me leuk om jullie te ontmoeten.

Tamara van der Linden & Vincent van der Linden • PHOTOGRAPHER

Reserveer hier

20% Korting

Op alle trouwalbums in 2022.