Project omschrijving

Boudoir

Luxe, Stijlvolle & Sexy Boudoir Fotografie

Stel je eens voor dat jij je aan een sensuele boudoir fotoshoot waagt. Het eindresultaat? Een album vol prachtige en stijlvolle, maar vooral ook uitdagende foto’s. Je kunt ze cadeau doen aan je vriend of man; of houd ze gewoon lekker voor jezelf!

Maar boudoir fotografie draait om veel meer dan alleen de foto’s: Het is een onvergetelijke ervaring en een fantastische boost voor jouw zelfvertrouwen. Laat je lekker een dagje verwennen en voel je op-en-top vrouw!

Tamara van der Linden • PHOTOGRAPHER

Reserveer hier


HERINNERING VOOR LATER

Zit je lekker in je vel? Ben je flink aan het sporten geweest en leef je gezond? Top! Dit is jouw moment, dus leg dit vast met een professionele fotoshoot. Zo kun je er later als je oud bent vol trots naar kijken.

DOE HET VOOR JEZELF

Een boudoir fotoshoot wordt vaak gedaan als cadeau voor je vriend of man, maar je kunt het natuurlijk ook heel goed voor jezelf doen! Zie het als een verwenmoment en traktatie. Dat heb je toch verdiend?

Je vindt het nu vast spannend, maar na de shoot straal jij van zelfvertrouwen! Dus trek de stoute schoenen aan en stap uit je comfortzone. Het resultaat is dat zeker waard!

Het gaat om de totale sfeer en beleving van de foto, de pure schoonheid, karakter van een vrouw en haar omgeving.

Wij willen vrouwen laten zien dat zij allemaal de schoonheid, sexyness en klasse hebben om er geweldig uit te zien. Op die manier hopen wij vrouwen een enorme zelfvertrouwen boost te kunnen geven. Als we dat hebben bereikt met de foto’s dan is het werk pas echt geslaagd!

Ik hoop je snel eens terug te zien tijdens een boudoir shoot. Zodat ik van jou niet zomaar een mooie foto kan maken, maar een herinneren aan een onvergetelijk avontuur die jij toch maar even gedaan hebt!

BOUDOIR & NAAKT

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we welk type foto’s je mooi vindt, of je naakt of in lingerie wilt poseren, … Dat kan aan de hand van voorbeelden die je zelf bezorgt of ik laat je mijn ideeënbord zien. Je kan terecht in de studio, een mooie hotelsuite of bij je thuis in je vertrouwde omgeving. Iedereen heeft een lichaam om trots op te zijn. Met de juiste belichting en poses zetten we jouw sterke punten in de verf. Reken op een ontspannen en aangename shoot.
Ik begeleid je door je poses, zodat jij je helemaal op je gemak voelt. Alles kan en niets moet!

Fotosessie 90 minuten Inclusief 15 digitale beelden €225

Veel gestelde vragen

Hoe snel krijg ik de foto’s toegezonden?

Na onze fotoshoot krijgt u de onbewerkte foto’s, waaruit je zelf een keus kan maken.


onze selectie gaan wij bewerken en binnen 5 werkdagen na je toesturen.

Hoe ver van te voren moet ik een boudoir fotoshoot plannen?

Een maand is voldoende. vaak kun je bij ons ook op het laatste moment terecht.

Kan ik ook iemand een sessie cadeau geven?

Natuurlijk! Wij hebben hele mooie cadeaubonnen.

Mag ik iemand meenemen?

Natuurlijk, dit geeft jou wellicht ook wat meer vertrouwen om de fotosessie te laten uitvoeren

Moet ik mijn eigen lingerie meenemen?

Je moet je eigen lingerie meenemen naar de fotoshoot. Ik heb wel wat schoenen, sieraden en lingerie beschikbaar, maar de lingerie is jouw verantwoordelijkheid. Kies items die passen bij je persoonlijkheid, lichaamsvorm en zorg dat het goed past. Als u hulp nodig heeft bij het uitkiezen van setjes stuur me een email!

Worden mijn foto’s op het internet gezet?

Niet tenzij jij daar akkoord voor geeft! Elke klant die ik op mijn blog heb, heeft mij schriftelijk toestemming gegeven om haar afbeeldingen te plaatsen. Als jij dat niet wil dan gebeurd dat ook niet!

Neem contact op